KOMPISAR

IMG_0056

10 tankar om “KOMPISAR

 1. Ett litet bryderi – din sida, ditt inlägg, tar ”himla” lång tid att ladda upp. Vad kan vara anledningen? Alla andra av de, bloggar som jag följer, kommer upp mer eller mindre direkt. ?????

  • macilane! kanske ligger felet hos dig. För jag kommer in regelbundet på Björns sida men har aldrig upplevt att det skulle vara trög. den laddar snabbt in. ( däremot gör inte min sida så besök inte den för där får du vänta. 😉

   • Eftersom jag läste, loggade in på flera (mer än tio) sidor med Wblogg under en kvarts timme, och den enda som tog ”himla” lång tid var just Björns, så tyckte jag att jag borde undra. Apropå din sida, så tog den också ganska lång tid. Jag har en känsla av att datorns (Firefox) laddningsjobb påverkas av fotona. Vad tror du?

   • Jag kunde inte släppa tanken på ”mitt eget fel” så jag startade Safari och stängde Firefox. Och – till min glädje, laddningen av din blogg gick med normal, trevlig hastighet på Safari. Dumma Firefox vill jag säga, som ursäkt, hehe.

   • Ja, jag undrar jag med. Jag vet inte om det är firefox, jag använder just den som webbläsare, men börjar undra om den är så bra då den tuggar runt rätt så ofta i senaste tiden. Och det gör det på alla mina datorer.
    Som jag skrev vet jag att min sida är svårladdade. Trodde det berodde på ballongerna i temat men jag kom på att så var det med min förra tema också.
    Jag har testat med att ha färre inlägg per sida typ bara tre inlägg men uppladdningen gick inte fortare för det då heller. Och bilderna jag lägger upp är inte stora heller.
    Ska kolla lite med Explorer.

   • Jag har ju inte så mycket att komma med just nu. 🙂
    Jag har funderat själv varför min sida är drabbad men än har jag inte kommit fram till nåt vettigt.
    Men ska söka och återkomma.
    Däremot Björns sida laddar snabbt in när jag går in hos honom.
    Bloggvärldens mysterier.
    Kanske ska man inte vara så jädrans otålig 🙂 när man vet att man får se så fina bilder som hos honom. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: