ÄLG

IMG_0427

IMG_0426

11 tankar om “ÄLG

    • Visst är hon! (Förmodar att det är en hon?!)
      Det blev en bra stund med min 4 åriga son i baksätet, smygandes 1 ettans växel tills att vi var nära nog för att börja fota. Känslan som uppstår när man förstår att man har en chans att fånga ett bra foto, pulshöjande…
      Och med sin son sidan om sig, obetalbart…

  1. Pingback: Moose in Colorado | Catherine Sherman

  2. Wow vilka foton! Vad hade du för objektiv? Hur långt ifrån var du uppskattningsvis? Bilderna är verkligen riktiga fullträffar!! Är allt aaaaaningens avundsjuk! Visserligen stod jag öga mot öga med ett rådjur mitt inne i ett villaområde i vintras. Som tur var hade jag kameran runt halsen så det var bara att fota. Trots att vi var ganska nära varandra hade jag inte rätt objektiv för det hela, vilket har inneburit att jag varit tvungen att beskära mina foton från det tillfället och det är ju mindre roligt. :/ Men dina var verkligen super!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: